Menü
weboldal készítés, webshop készítés cms webodlal készítés, cms telepítés, üzemeltetés, wordpress oldalak 3d modellezés, látványterv készítés 3d karakter dizájn, karakter tervezés,karakter modellezés 2d animáció, marketinganimáció,magyarázó animáció animáció készítés, 3d animáció 3d modellezés, 3d grafikai szolgáltatás banner hirdetés kihelyezés, pr cikk írás webdizájn tervezés, webdesign készítés webdizájn tervezés, webdesign készítés

Miben segíthetünk?

Hírek, cikkek, friss információk

3D Modellezés - Fénykard shading

Az új Satr Wars utolsó Jedik is megérkezett a mozikba, így ideje véglegesítenünk a fénykard modellünket. Ebben a részben nem igazán modellezés lesz a téma, inkább az anyagtulajdonságokkal, és egy kis világítással fogunk játszani. Ezért a sahderek részleteibe nem fogunk belemenni, helyette felteszem a shader hálózati képet amit össze kell raknotok.

Fénykard modellezése Blenderben

Az első modellezési tutorial mi más lehetne mint egy Star Wars-os apróság! Készítsünk egy saját 3D fénykard modellt ezúttal a Blender segítségével.

3D Modellezés - Alapfogalmak, szójegyzék

3D modellezés alapfogalmak, szójegyzék abszolút kezdőknek. Néhány fontos dolog mielőtt elkezdünk dolgozni a modellen...

Modellezés – Hardware és szoftver ajánlások

15 éve még elég merész vállalkozás volt egy otthoni gépen nekiállni a 3d animációnak, ill. modellezésnek. Mára szerencsére jóval több lehetőség adatik meg erre. Persze azért továbbra is elengedhetetlen kellék egy jól működő PC, vagy Mac a feladatra, valamint egy célszoftver amiben kényelemesen tudunk dolgozni. A kérdés csak az melyiket válasszuk?

Kreatív szakmák, 3D oktatás, de hol, és hogyan?

Kreatív szakmák, grafika, 3d modellezés de mivel és hogyan? Biztosan Te is gondolkoztál már rajta, hogy miylen emő lenne egy oylan sazkmát tudni ahonnan ma-holnap nem túrnak ki a robotok, és a gépesítés, valamint még jól is lehet vele keresni.

Professzionális Webfejlesztés

Közzé tettük rugalmas webfejlesztési csomagjainkat. A csomagok csak általános információkat tartalmaznak, de egy jó közelítő árat minden érdeklődő megtudhat a leírásokból. Célunk: minőségi, és egyedi országos webfejlesztés szolgáltatás nyújtása mely elősegíti a kisvállalkozók, egyesületek és szövetkezetek munkáját, egy professzionális online megjelenési lehetőséggel. Természetesen magánszemélyek megkeresését is szívesen fogadjuk.
Régebbiek olvasása
ablak bezárása ikon

Kérlek add meg valamely elérhetőséged, és hamarosan felvesszük veled a kapcsoaltot!

Csomag kiválasztva []

Kérlek add meg a neved!
Kérlek add meg az e-mail címed!
Kérlek add meg az e-mail címed!
Kérlek írd meg az üzeneted!
Érdeklődés Jelzése!